Háztól házig szerviz

Jelentsd le a készüléked és mi küldjük a futárt

5/5

Asztali számítógépek, laptopok szervizelése

Megrendelési és garanciális feltételek

Megrendelési feltételek:

1. A javításra leadott készülékeken található adatokért, azok épségért, valamint a
sérülésükből keletkező közvetlen és közvetett károkért a Cégünk felelősséget nem
vállal.
2. Amennyiben az Ügyfél a probléma feltárása után nem tart igényt a szervizelésre, úgy a Cégünknek jogában áll a bevizsgálási költséget megfizettetni, továbbá a készülékre semmilyen jellegű garanciát nem vállal és jogi felelősséggel nem tartozik érte.
3. A számítógépen/laptopon és egyéb eszközökön található szoftverek újratelepítése és beüzemelése, konfigurálása nem tartozik a garanciális ügyintézés kötelékébe, illetve megbízásra minden esetben az Ügyfél által biztosított eredeti adathordozók felhasználásával áll módunkban elvégezni.
4. Az átvétel során nem látható és tapasztalható hibákért, valamint a kellékanyagok állapotáért, illetve az eszközön és/vagy eszközben hagyott kiegészítőkért semmilyen jellegű felelősség nem terheli a Céget.
5. Amennyiben a javítás díja meghaladja a nettó 20.000, azaz húszezer forintot, úgy a javításra fél év, vagyis 6 hónap garanciát ad a Cég – a 249/2007 (VIII.27) számú kormányrendelet alapján.
6. Ha a javításra/bevizsgálásra átadott eszközt az Ügyfél nem váltja ki a kiértesítéstől számított 30 napon belül, úgy a Cégünk a 31. naptól havi 2500 HUF + ÁFA tárolási díjat számol fel.
– a 90 napon túl itt hagyott termékeket a Cégünknek jogában áll értékesíteni, megsemmisíteni vagy adott esetben hulladékként elszállítani.
7. A javításra/bevizsgálásra átadott eszközöket a javítási/bevizsgálási díj megfizetését követően, futár szolgálat szállítja vissza a megrendelőnek..
8/a. Nyomtató javítása esetén a bevizsgálási költség 3000, azaz áromezet forint, amely akkor is fizetendő, ha a készülék nem javítható.
8/b. A nyomtató hibájának jellegétől függően (amennyiben nyomtatással, nyomtatófej-hiba, pl. csíkozás, nem nyomtatás) egy szett patron vásárlása szükséges az eszköz leadásakor.
9. Az Ügyfél tudomásul veszi a fentebb leírtakat.

Garanciális feltételek:

A beépített termékekre a 151/2003 (IX. 22.) számú kormányrendeletben meghatározott 12 hónap időtartamra jótállást vállal. A gyártó által vállalt kedvezőbb jótállási időt a termék neve mellett feltüntetjük. Ebben az esetben a gyártó által vállalt jótállási idő érvényes.
Nem tartoznak a jótállás körébe:
– A termékhez adott szoftverek, mivel azok szellemi termékek.
– A vírus okozta rongálódás, vagy ha valamilyen szoftver installálásából, vagy eltávolításából eredő meghibásodás.
– A használati utasításban foglaltak be nem tartásából, vagy attól eltérő használatból származó meghibásodás.
– A gyártó által előírt rendszeres ellenőrzések, karbantartások, és a természetes elhasználódásból eredő meghibásodások javítása, illetve az ezekből eredő szükségszerű alkatrészcserék.
– A terméken törés, repedés, égés vagy egyéb látható fizikai sérülés van.
– Helytelen tárolás, elemi kár okozta meghibásodás. (pl.: villám, túláram).
– Nem rendeltetésszerű használat. Nem rendeltetésszerű használatnak minősül a termék gyári beállításait meghaladó teljesítményen történő használat (túlhúzás), a termék specifikációjában megadott paramétereket meghaladó mechanikai és elektromos terhelés illetve egyéb nem a célnak való felhasználás.
– Amennyiben a terméken végzett javítási és szerelési munkálatokat nem az azokat elvégezni jogosult, a megfelelő jogosítványokkal, szakképzetséggel rendelkező személy, hanem egyéb megfelelő jogosítványokkal, szakképzetséggel nem rendelkező személy, vagy a vásárló végzi és a hiba ennek következtében keletkezett a terméken.